AMASYA / MERKEZ - Amasya Sosyal Bilimler Lisesi

Ock

İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet Türkmen ve İl Müftüsü Sayın Durmuş Ayvaz, TÜBİTAK 2204-A Lise öğrencileri araştırma projeleri kapsamında düzenlenen ve Amasya Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan "Tarihim İlham Kaynağım" isimli sergiyi ziyaret etti.

Danışmanlığını Tarih Öğretmeni Güleç Toprak'ın yaptığı "Tarihim İlham Kaynağım" isimli sergide öğrencilerin tarihimizden ilham alarak ürettikleri ve tasarladıkları ürünler sergilendi. Okul Müdürümüz Ahmet GÜLTEKİN; sergi nedeniyle proje uygulayıcısı öğrencilere, Danışman Öğretmenimiz Güleç TOPRAK'a ve  sergiyi ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet Türkmen'e ile  İl Müftümüz Sayın Durmuş Ayvaz,a teşekkür etti.

Ock

Tem

"2022 yılında bindelik sıralamalarla 2 öğrencimiz Hukuk Fakültesine yerleşmeye hak kazandı. 2023 yılında ise 2022 yılı bindelik sıralamalar baz alındığında 30 öğrencimiz Hukuk Fakültesine yerleşme durumu söz konusudur. 2024 yılında bu başarıyı daha ileriye taşımak için gayret göstermeye devam edeceğiz. Doğru tercihler ile öğrencilerimizi hayal ettikleri bölümlerde okumaları için gerekli tercih danışmanlığı yapacağız. Başarı gayrete aşıktır. Öğrenci ve öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz."

Tem

Türkiye, Almanya ve Yunanistan ortaklı “Green Active Citizens” adlı Erasmus KA210 projemiz Almanya koordinatörlüğünde kabul almıştır.